LENA UP 6-19-0
| İçeriği | %W/W | 
| Toplam Azot (N) | % 6 | 
| Amonyum Azotu (N) | % 3 | 
| Nitrat Azotu (N) | % 3 | 
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 19 | 
 
                                | İçeriği | %W/W | 
| Toplam Azot (N) | % 6 | 
| Amonyum Azotu (N) | % 3 | 
| Nitrat Azotu (N) | % 3 | 
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 19 | 
 
                                | 
 BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN TOPRAKTAN (100 LT SUYA) (1 DA) | |||
| 
 Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Enginar, Patates, Havuç, Çilek, Marul | 
 Vejetasyon süresince 4-5 uygulama | 
 150-200cc | 
 250 – 300 cc / 100lt su | 
| 
 Meyve Ağaçlarında | 
 Vejetasyon süresince 4-5 uygulama | 
 200cc | 
 2,5 lt | 
| 
 Açık Alan Sebzeciliği | 
 Vejetasyon süresince 4-5 uygulama | 
 150 - 200 cc | 
 2,5 lt | 
| 
 Bağ, Muz | 
 Vejetasyon süresince 4-5 uygulama | 
 200 cc | 
 200 – 300 cc / 100lt su |